Sunday, 24 June 2012

sweet <3

#24/6  aku kua ngan hafsham n arini pon bufday erra(cousin aku yg pling aku syg)
  urmm best sgt !tp kteorg jmpe pon sebab nk settle kn prob rumh tgge kteorg huhu,
  yg pentg 2 bulan xjmpe,dah terubat rindu ak kat dye,haha..suke2 gak..tp ingt ape
  yg tlh trjadi..mcm org gle la aku ! ok bye

Thursday, 21 June 2012

aku x suke couple !!!


  #terima kasih kawanku HARNU RESUL/HARRIS ISKANDAR !
    kau lah kawan yg memahami aku,thankz :)
# keputusan ku !


 ya ALLAH..kuatkan hati hambamu ini..
 untuk terus menjalani kehidupan tanpe
 aku berpaling ke belakng semula,aku
 x mau ya allah..:'( kau kembalikanlah
 semangatku yg telah hilng dan berilah
 aku chaya kebahagiaanmu :'(






  

~aku hanye bergntung pde takdirmu ya ALLAh..
  andai itu takdirnye~




#ku relakan dikau pergi :)



#andai itu takdirnye :)...........:'(

 malam ni sunyi,coz aku sorang jer lam blik..:/
 farah kua ngan pkwe dye,hurmm seronoknye !
 tapi aku?? aku ase hafsham dah smpai KL skunk,
 bia lah dye,aku da wat keputusan ku,aku mesti
 kuat..chaiyok2..eyren kau pasti boleh !..:D
 lupekan ape yg telah berlaku,yg penting !
 AKU NK BUKA BUKU BARU !yeaahh..
 'bersemangat lar sgt,tp hati masih was2'
 aduhai lah eyren !GO...GO..GO..hurmmm
 xtau nak cakap ape,n nk luahkan ape,?
 hanye mampu menaip ape yg ku fkirkn,
 tp yg btulnye?hnye ALLAH jer yg tau,
 kenapa cerita cintaku begini????
 mgkin ade hikmahnye kan?senyum lg :)
 SENYUM,SENYUM ADE MAKNE TUH !
 ok nite semua ! tdo nyenyak2 yer, !
 untunglah yg xde prob cinte cam aku tu :)
 semoga korang semua bahagia !
 n aku pon nk cri kebahagiaanku sendri !
 HIDUP MESTI LIFE !!~misseyren93~






  
#aku lepaskan kau x bererti aku melepaskan cintaku pdamu,
 sebab aku cintakan kau,aku terpakse melepaskan kau,
 aku x kuat untuk terus bersamamu,biarlah dye yg mnjgamu 
 n terus bersamamu,mgkin aku tidk layak untukmu,
 wahai sygku <3 ;'( selamat tinggal..
 ade jodoh jmpe lgi kte :)
~SEMOGA KORANG BAHAGIA~
 tanpe aku :'(


Wednesday, 20 June 2012

       @20 june 12@




 hafsham blik ke ipoh ! dorang sekrg dh xde
 pape,seblum aniversary dorg agi,dorg dh ptoz !
 aku buknlah nk citer sal kemenangn aku mndapatkn
 cinta hafsham ! aku sekrg dlm dilema ! cerita
 ni so complicated !:'(..aku ingat leh berlaku dlm
 DRAMA TV jer..hurmm..x pasal2 kne kat aku sendri,
 aku yg rase semua ni,n kwan2..memg x seronok pon !
 sakit hati,berbelah bgi,trauma,keliru,buntu,sedih,
 ksih syg,persahabtan n perasaan yg perlu kite
 jage sesame mnusia..aku tersepit di tengah2..
 kalau ikot dari cdangn n komen2 kegkwan aku,
 dorg sruh aku tggalkan jer DYE,n cri insan
 baru..WooWooo,wait2...ingat senang kah ? HAHA
 aku ni seorang yg susah untuk sygkan seseorg,
 but susah jge melepaskn seseorg tu ble aku
 dah syg kat dye !hurmm...camtu lah cnclusionnye !

~28/4/12 tarikh aku cople ngan hafsham !


 sebelum tu kmi dh jdi fwenz..fwenz lah sgt !
 boleh lar..haha,mse DYE duk ejaz aku nk jdi 
 awex dye tuh,dye ckp pd aku yg dye xde awex,
 kebenarannye?hanye dye jela yg tau kan :)
 saye hanye menerima cintanye,tnpe tau cerita
 sebenar ! selepas ni jgn wat lgi k eyren syg !huhu..
 so,kteorg cople jela cam biase,serios!aku bhagia
 mse tuh :D..even mse tuh hnye sempat bersme selame
 2 mggu,coz knal pon mse nk final exam !mcm2 knangn
 kmi ciptakan,so sweet hehehe..after this duk kg msing2
 n contact jrak jauh haha,memg x seronk sgt2 !blurr..
 cople jarak jauh??harharhar,bolh bygkan lah!xnak dh
 cople jauh2 ni !:( okey2,continue>aku rase mcm smething 
 yg x kne,i dont like this!mesti korg leh pk kan,duk 
 jauh2 yeah ! mcm2 leh jdi,awk xde dpn mte sye,n awk
 pon xnmpak sye hah! bile ALLAH tu nk tunjk ble2 jer,
 this song "menagis hti ku mengis mndengrkn khabar hiba"
 huuuu,n then pas aku dh tau citer sebnar,mle lah !
 hdupku yg kurg jelas spt sekrg..hancur wa ckp !haha
 enth ape yg aku leh wat aku x tau,ape yg leh aku ktekn,
 this story is so complicated!why aku x tggalkn dye ?
 ade la sebbnye,lau xde sbab dh lme kmi CLASH,hurmmm..
 sbab tu ble kwan2 ku yg sgt budiman mmbntu aku,cari
 jln penyelesaian n cdangn suh aku tgglkn DYE,aku 
 hnye mmpu tersenyum :) senyum,senyum ade makna tuh !
 HIDUP MESTI LIFE... ~misseyren93....

#hidup bermadu :?


 aku pon xtau nak start citer camne ?
 statement bodoh but jadi kat aku !
 blom kawin da ade madu HA3...
 seronok gilak ! hanye tuhan jer yg tau,
 betape sngsarenye aku,hurmm..APTB,
 selepas kjadian yg aku dh tau citer 
 sebenar tuh,"KAMI" brtiga mnjlinkn
 hbungan brsma,AKU,DYE N MADUKU !
 ==========MALU===========
 tapi this is kenyataan yg aku lalui !huh!
 aku dh rase n memg aku pon yg bdoh
 coz msih memprthankn hbungan ni,
 lau korg tau sal cte ni pon,mesti korg
 akn ckp salhku x tggalkn DYE,aku ??
 hanye mmpu tersenyum mcm yg aku
 ckp sebelum ni...:/ arGGhhhhhh !!!!
 tolong lah fhm ! aku x rela okey !
 ni semua terpkse n jge hrapan yg telah
 terbina ! tp hrapan hnye tiggl harapn,
 aku pon da wat keputusan, n keputusanku
 MUKTAMAD ! no cople no trouble !
 "sudah cukup sudah" lagu nih !:'(
 tersentuh atiku..hidup mesti life ~misseyren93~




  


     #this song for u sweetheart :'(
 #hurm arini aniversary dorang..
 yg ke 2 thun..lme kan ! 
 :'( hanya mampu tersenyum jer..
 susah untuk ditafsirkan..
 cinta giler !!!!






Tuesday, 19 June 2012








#hargailah kebahagiaan yang kita ada selama ni,

kebahagiaan x kan datang pde orang yang x pernah

menghargai ape yg telh dimiliki ^_^...   



      ~camni lar perasaan aku at dye sekarang :/
     
   D I L E M A... :'(
#im so lonely,tonight !


~hurmm,hafsham dah tdo,xtau la nak wat pew?
  FB pon xde pape,hehe xglamour so xde la
  owg nk chat ngan kite hahaha..ape nk wat?
  mlm yg sunyi lgi sepi,dah la mlm ni mlm 
  aniversary 'dorang'..hurmm,sape2 yg tahu
  mngerti la ape yg dah terjadi n sdg trjadi
  :"( sedihnye,rase nak mnjerit kuat2 bg semua
  org tau ape yg trpendam di hati aku ni..
  aku xmau ni semua ! xsuka ! n xnak ia 
  wujud dlm hidup aku,tapi ape yg dh brlaku?
  btul2 di luar dugaan,hahaha..aku rase ni 
  bukn driku yg sebenar n bukn ape yg aku nk!
  tp nape aku jdi mcm ni?eh eyren!sedar lah!
  ..........................................
  ..........................................
  ..........................................
  0 hidupku kini,aku xleh nak berfikir dgn btul,
  ArrrrrrRRRGhhhhHH!! buntu,buntu,buntu......
  tu jela boleh aku katekan...aku perlukan 
  sokongn,abah ! umi ! along! adik! kwn2 !:'(
  saye perlukan anda semua !:'( :'( :'( :'(








  


  
    #AKU MISS EYREN93 ^_^
  MASIH MENCARI SESUATU
  YG AKU SENDIRI X PASTI ~




             
 # cousin tunang ^_^

           


 


  # umo dye same ngan aku :) sweet19..tp dye dlu yg disunting org :)
     AKU?? lambat agi lar...go go go eyren hik3 ^_^
          

           #hasil edit by miss eyren 93 ^_^ <3



PUO ^_^




#aku sekarang menyambung pelajaran di 
 politeknik ungku omar,ipoh perak..
 baru sem 2 :) n bakal mnjadi dax sem 3 buln 7
 ni..xsabar nak habiskan study aku,
 nak keje n kumpul duit untuk....
 tolong family aku laa dlu..hee
 aku dah biase hidup dgn care susah n 
 perlu byk berkorban untuk dapatkan
 ape yg aku nak,aku bukn seorg anak yg dimndikan
 dgn kemewahan,so aku dah biase berdikari
 n hidup serba sederhana,syukur kepade
 ILAHI,family aku sederhana jer,ape yg pnting
 kami sekeluarga bahagia :) alhamdulillah..
 sekrg ni aku di ipoh coz tersngkut 1 subjek
 mse final exam sem 2 dlu,so repeat lah
 semula di short sem..huhuhuuu..
 memg seronk lar kan duk cni.. :)thniah to
 kgkawan yg mghbiskan cuti selame 2 buln tu,
 mesti happy gle weee...ok,kte jmpe t mse
 sem 3...senior2 semua..aicehhh haha==


#chaiyok2!!

Monday, 18 June 2012




          # aku n farah..
             kaki gambo ! hobi hehehe....

       
            # pic terbaru aku :)
mohamad hafsham safuan b. herman



   ~ni budak mau mati woo..
    geram aku ngan dye ni,
    selalu wat aku sakit hati,
    lau ade depan mate aku,
    dah lame aku karate,haha
    my beloved boyfriend <3
    


    #gile mu !! haha...aku s@y@ng GIlER DYE NIH!!
    

eyren zakaria ^_^

>>saLam..name aku norazrin bte mohd zakaria..
  tapi panggil aku eyren jew hehe..
  aku xtau ape keistimewaan aku..
  yang aku tahu,aku suka wat lawak bodoh n wat kawan2 
  aku ketawe n happy2..
  tapi ade gak kawan2 aku yang pijak kepale aku n 
  merprlekehkan aku bile aku cube nak bg orang 
  happy2..tapi xpe,aku suka style WAT BODOH jer
  pe org nk ckap,haha coz bg aku semua orang ade
  kelebihan n jgn lupe kte manusia pasti ade 
  kekurangannye kan? ^_*..so,kepade sesape yang 
  kurang senang ngan sifat aku ni,aku minta maaf
  lar,niat aku cuma nak wat kawan2 happy
  bile ngan aku :)..n seng brkawan ngan aku,
  coz aku sayang kat kawan2 aku^_^
  tapi aku sedar,aku hanyelah insan biase..
  pape pon..HIDUP MESTI LIFE HEHEHE ~peace~ 
                                     

Sunday, 17 June 2012

assalamualaikum,

hari & saat ni aku baru wat blog..hehehe..
thankz to ika dania n fizah coz jadi tok guru aku..
disebabkan bosan n fedup wat mechanic structure ni,
aku terfkir nak wat blog,huhu..
lgpon tgk membe2 aku layan blog ni macam syok jer,
aku pon teringin la jugak kan hahaha...
banyak yang perlu belajar nih~hehehe..
sabar2...banyak hari lagi weeeeee :P
salam 1 MALAYSIA.